Adaptor Microsim Apple Iphone 4 - Cell GSM Service
Folie de protectie ecran Apple iPad
februarie 21, 2011
Cutter microsim
februarie 21, 2011

iPhone 4 are, dupa cum probabil stii deja, soclul pentru fixarea cartelei SIM in format mini. Prin urmare, un SIM de dimensiuni obisnuite nu poate fi introdus in acest soclu fara o taiere prealabila. Problema intervine insa atunci cand iti doresti sa faci acest proces reversibil, si sa utilizezi noul micro SIM intr-un terminal cu soclu pentru SIM-uri obisnuite.

In astfel de situatii ai nevoie de un adaptor microsim Apple iPhone 4, acesta fiind practic un suport in care se fixeaza micro SIM-ul, astfel incat ansamblul final sa aiba dimensiunile unei cartele normale.

Adaptorul este extrem de util atunci cand jonglezi cu mai multe cartele sau cu mai multe terminale, este extrem de usor de folosit si are un pret mai mult decat accesibil. Consulta acum oferta CellGSM de astfel de adaptoare si alege produsul potrivit pentru iPhone-ul tau. Comenzile au un termen de livrare de maxim 24 de ore, iar produsul vine insotit de garantie.

Nu gasesti pe stoc produsul dorit? Ai si alte intrebari despre utilizarea acestuia? Contacteaza-ne astazi si noi iti vom clarifica orice nelamurire.

Adaptor Microsim Apple Iphone 4