Reparatii Android - Cell GSM Service

In ultimul timp centrele de reparatii telefoane / smartphones Android apar din ce in ce mai des, iar utilizatorii telefoanelor nu mai stiu ce sa aleaga. Suntem pe piata reparatiilor de telefoane de foarte mult timp si am capatat o vasta experienta, si de asemenea suntem in concordanta cu noile telefoane aparute, avand atestarile necesare interventiei asupra lor.

Indiferent de telefonul adus la noi in service, orice client poate afirma ca a beneficiat de servicii de cea mai buna calitate, de la o echipa de profesionisti.

 

 

Contact

 

La Cellgsmservice oferim servicii de reparatii telefoane Android cum ar fi:

  • Decodari telefoane indiferent de reteaua pe care sunt blocate, sau de tara de provenienta
  • Reparatii sau schimbarea amplificatoarelor de frecventa
  • Schimbare sau reparatii display, ecran, touchscreen, geam, dupa caz
  • Schimbare sau reparatii microfon, casca, carcasa sau altele de acest gen
  • Schimbare sau reparatii mufa de alimentare sau USB
  • Resoftare, upgrade sau downgrade de soft in functie de necesarul pentru telefon

Acestea si multe altele sunt servicii de reparatii de care beneficiati la noi la Cellgsmservice. Nu este de ignorat faptul ca la noi aveti diagnosticarea GRATUITA, iar dupa reparatii, daca doriti, va putem oferi sfaturi pentru intretinerea telefonului dumneavoastra in conditii optime, sfaturi legate de sistemul de operare Android sau orice va poate folosi pe viitor in legatura cu telefonul adus la noi in service, astfel incat sa nu mai aveti probleme cu telefonul decat in cazul in care nu a putut fi evitat accidentul.

Noua ne place sa fim recomandati mai departe, iar asta ne determina sa oferim clientilor nostri cele mai bune servicii, asta ne-a determinat sa achizitionam cele mai performante aparaturi pentru reparatiile telefoanelor, iar piesele cu  care lucram sunt numai piese originale. La Cellgsmservice reparatiile sunt efectuate in general in maxim 24 de ore, exceptie facand cazurile in care nu detinem pe stoc piesele necesare reparatiei, si este nevoie sa comandam la furnizorii nostri respectivele piese.

Va asteptam!

Dacă ai întrebări, sugestii sau vrei să soliciți o ofertă, contactează-ne folosind informațiile de mai jos.

Numele dvs. (necesar)

Email-ul dvs. (necesar)

Problema dvs.

Mesajul dvs.

Apelare rapidă: 0785 012 234