Reparatii LG - Cell GSM Service

Reparatii LG

Indiferent daca este vorba despre LG Optimus 2X, T-Mobile G2X, LG Optimus One P500, LG Optimus Me P350, LG Optimus 7, LG Optimus Black, LG GT350, LG GT405, LG KP500 – 501 – 502 sau LG KU990i, cele mai frecvente defecte pot varia foarte mult. Prin urmare, nici un service specializat in reparatii LG nu va va putea face o constatare generala in absenta unei analize exacte a telefonului si a contextului in care acesta reactioneaza eronat.

Clientii care ajung la noi in service reclama, cel mai adesea, urmatoarele probleme: tendinta bateriei de a se descarca mai repede decat este cazul; resetarea aleatorie a dispozitivului; probleme cu calibrarea display-ului, care functioneaza doar pe anumite portiuni sau isi schimba brusc culoarea – devine alb sau complet negru; microfonul sau difuzorul nu functioneaza corect, astfel incat convorbirile telefonice devin problematice; telefonul nu se mai incarca sau nu mai initiaza apeluri; si lista poate continua.

In functie de natura problemei, la cele mai multe solicitari de reparatii LG, verificam, in materie de componente hardware, placa de baza. Defectiunile acesteia pot genera o gama larga de probleme: telefonul nu se mai incarca, anumite butoane nu mai raspund la comenzi, camera nu mai face poze etc. Intrucat dispunem de echipamente profesioniste, nu exista defectiune pentru care sa nu putem propune o solutie cel putin satisfacatoare. Contactati-ne astazi pentru o constatare si veti primi un raspuns in cel mai scurt timp. Cu noi, de la constatare la rezolvare nu este decat un singur pas!

Apelare rapidă: 0785 012 234