Reparatii iPad Air - Cell GSM Service

Considerabil mai usor si mai subtire decat iPad 4, iPad Air este insa la fel de dificil de reparat. Pe o scala de la 1 la 10, unde 10 inseamna cel mai usor de reparat, acest dispozitiv primeste un generos… 2. Pe scurt, depanarea lui se poate dovedi o adevarat provocare chiar si pentru profesionistii in domeniu.

Reparatii iPad Air Cellgsmservice

In cazul in care doresti totusi sa-ti testezi abilitatile, poti apela la un service autorizat sau la un distribuitor, pentru a-ti procura componentele necesare.

In ceea ce priveste interventiile de reparatii iPad Air, fie ele profesionale sau de amatori, cea mai dificila parte o reprezinta display-ul. Intrucat panelul frontal este lipit pur si simplu de restul corpului tabletei, riscul da a provoca si mai multe stricaciuni in timpul interventiei este semnificativ. Singura parte buna este aceea ca o data separat panelul, restul operatiunilor ar trebui sa se desfasoare fara dificultati majore.

iPad Air reparatii Cellgsmservice

Cel de-al doilea aspect provocator il reprezinta bateria. Fixata temeinic cu adeziv pe carcasa, este foarte greu de dezlipit. Din pacate, situatia este cam aceeasi si cu spuma adeziva utilizata pentru fixarea ecranului LCD al lui iPad Air de panelul frontal.

Evident, pentru oricare din aceste interventii – sau pentru orice presupune demontarea terminalului, vei avea nevoie de cateva instrumente mai speciala. Experienta va fi interesanta si pentru ca vei fi nevoit sa-ti folosesti toata indemanarea pentru a dezlipi componentele in mod eficient.

Daca singurul motiv pentru care iti doresti sa faci depanarea pe cont propriu este acela al banilor, ideea ca gresind poti ajunge sa platesti mai mult pentru a remedia situatia ar trebui sa te puna putin pe ganduri.

Ai nevoie de servicii de reparatii iPad Air? Esti sigur ca detii controlul asupra situatiei? Daca nu, poti apela oricand la servicii profesionale. Doar asa scapi de orice fel de griji sau batai de cap si primesti produsul inapoi in cel mai scurt timp, cu garantia aferenta!

 

Apelare rapidă: 0785 012 234