Reparatii Apple Watch - inlocuire – Geam – Sticlă – Touchscreen

Service pentru baterie Apple Watch

Putem efectua operatiuni de service pentru bateria dispozitivului tău Apple Watch. Garanția oferită de noi nu acoperă bateriile uzate în urma utilizării normale.

Înlocuire sticlă deteriorată

Înlocuire sticlă, display sau touchscreen Apple Watch: dacă sticla de pe produsul tău Apple Watch se deteriorează, putem efectua reparatia sau inlocuirea pentru sticla, display sau touchscreen. Deteriorarea accidentală nu este acoperită de garanție.

Service Apple Watch – Reparații – inlocuire Geam – Sticlă – Touchscreen

Repararea unui Apple Watch poate fi necesară din mai multe motive, inclusiv dacă ecranul sau carcasa sunt deteriorate, sau dacă apar probleme cu bateria sau cu alte componente interne. Cele mai frecvente operatiuni de service Apple Watch sunt inlocuirea sticlei, display-ului sau touchscreen-ului dispozitivului Apple Watch

Dacă ecranul sau carcasa sunt deteriorate, acestea pot fi înlocuite de un service autorizat Apple sau de un tehnician calificat. Costul poate varia în funcție de modelul dispozitivului dvs. și de cea mai apropiată locație. Este posibil să fie necesară o programare în avans.

 

Contact

 

Înlocuire sticlă, display sau touchscreen Apple Watch

Dacă aveți probleme cu bateria sau cu alte componente interne, acestea pot fi diagnosticate și, în unele cazuri, reparate de un service autorizat Apple sau de un tehnician calificat. Costul poate varia în funcție de problemă și de modelul dispozitivului dvs.

Este important să rețineți că încercarea de a repara un Apple Watch fără să aveți cunoștințe și experiență poate duce la probleme suplimentare sau la pierderea garanției.

În concluzie, repararea unui Apple Watch poate fi o soluție viabilă pentru a salva dispozitivul și a-l face să funcționeze din nou la parametri optimi, dar este important să contactați un service autorizat sau un tehnician calificat pentru a face acest lucru în mod sigur și eficient.

Operatiunile de service executate pentru Apple watch sunt urmatoarele:

REPARATII APPLE WATCH

-inlocuire baterie
-inlocuire display
-inlocuire sticla display
-inlocuire modul incarcare

 

Oferim reparatii pentru modele Apple Watch de mai jos:

  • Apple Watch Seria 2
  • Apple Watch Seria 3
  • Apple Watch Seria 4
  • Apple Watch Seria 5
  • Apple Watch SE
  • Apple Watch Seria 6
  • Apple Watch Seria 7
  • Apple Watch Seria 8

Reparatia dureaza intre 1 ora si 3 ore, in functie de operatiunile de service care trebuie efectuate.

 

service si reparatii pentru Apple Watch

Ai probleme cu dispozitivul? Contactează-ne folosind formularul de mai jos.

Numele dvs. (necesar)

Email-ul dvs. (necesar)

Problema dvs.

Mesajul dvs.

Apelare rapidă: 0785 012 234