Suport Parbriz Navigon
februarie 5, 2011
Cablu conectare video pentru iPhone
februarie 5, 2011

La ce bun un iPad si camera lui foto extrem de performanta, daca nu ai posibilitatea sa transferi fotografiile pe orice alt mediu digital? Din fericire, producatorii s-au gandit la acest aspect si tocmai de aceea comercializeaza produse dedicate, precum acest Apple iPad camera connection kit.

CellGSM comercializeaza acest produs sub forma unui pachet constand in conectorul pentru camera si un SD card reader. Acest kit suporta o varietate impresionanta de formate foto, inclusiv JPEG si RAW, dar si formate video SD si HD, inclusiv MPEG-4 si H.264.

Conectorul pentru camera integreaza o interfata USB, astfel incat este suficient sa il atasezi conectorului dock si camerei foto sau iPhone-ului, folosind un cablu USB. Dupa aceea este suficient sa conectezi SD Card Reader-ul la iPad si sa inserezi in el cardul SD al camerei foto.

Dupa conectare iPad-ul va lansa automat aplicatia Photos, permitandu-ti sa alegi ce poze si videoclipuri vrei sa importi, dupa care le poti organiza in albume. Ori de cate ori iti vei sincroniza iPad-ul cu Mac-ul sau PC-ul, pozele si videoclipurile de pe acesta vor fi adaugate librariei foto din calculator.

Apple iPad Camera Connection Kit