Apple TV - Cell GSM Service

Apple TV resoftare upgrade instalare aplicatii service

Oferim solutii complete Apple TV 2, Jailbreak Apple TV a doua generatie (orice soft)

Apple TV, resoftare, upgrade, instalare aplicatii

Apple TV, resoftare, upgrade, instalare aplicatii, service, reparatii

Oferim solutii complete si suport Apple TV, resoftare Apple TV 2g, upgrade Apple TV 2g, instalare aplicatii Apple TV 2g, service Apple TV 2gsi reparatii Apple TV 2g dar si alte versiuni.

Apple TV, resoftare, upgrade, instalare aplicatii, service, reparatii

Apple TV este un client streaming excelent realizat pentru a transpune pe tv universul Apple.

Instalarea Apple TV

Instalarea Apple TV este simplă, nu ne-am fi asteptat la altceva de la Apple

Apple TV SETUP
După conectarea tuturor cablurilor şi conectarea boxei la televizor şi la priza de alimentare urmează instalareaApple TV-ului. Datorită asistentului în instalare, instalarea Apple TV-ului se face foarte usor. La setări se află configuraţia pentru WLAN loc in care trebuie introdus codul pentru WLAN pentru a putea avea conexiune la internet; Se poate conecta de asemenea si la router prin cablul Ehternet.

Apple TV service

Pentru a putea beneficia de filmele online, este nevoie sa aveti un cont la iTunes si sa introduceti datele din contul dvs. Toate aceste setari sunt foarte usor de realizat.

Apple oferă multe filme în HD, iar pe internet se gasesc extrem de multe filme, cu toate ca multe din ele nu sunt disponibile in Romania. Viteza de start depinde de viteza conexiunii la internet. In afara de filme puteti viziona cu Apple TV si videoclipuri YouTube sau imagini de pe Flickr. iPodcasts şi staţiile web-radio de la iTunes sunt de asemenea integrate. Puteti reda si direct din videoteca proprie, in cazul in care calculatorul dvs. este integrat în aceeaşi reţea ca şi Apple TV. Cu aplicatia RemoteApp de exemplu, puteti controla Apple TV prin iPhone si/sau iPad.

aplicatii Apple TV

Apple TV sta foarte bine la capitolul consum de energie. Din standby, Apple TV intra in stare de funcţionare în maxim şapte secunde. Si totul datorita procesorului A4, utilizat pe iPad 2 si iPhone 4.

Oferim posibilitatea de instalare aplicatii suplimentare pe Apple TV 2, dar si alte versiuni. Piaţa video este in plina dezvoltare iar Apple TV este doar unul dintre actualele dispozitive gadget existente pe piata care va beneficia de orice update, exemplu streaming video.

Oferim service si suport pentru orice model Apple TV, inclusiv suport si reparatii Apple TV 2, resoftare Apple TV 2g, upgrade Apple TV 2g, instalare aplicatii Apple TV 2g, service Apple TV 2gsi reparatii Apple TV 2g dar si alte versiuni.

 

Oferim solutii complete si suport Apple TV, resoftare Apple TV 2g, upgrade Apple TV 2g, instalare aplicatii Apple TV 2g, service Apple TV 2gsi reparatii Apple TV 2g dar si alte versiuni.

Apelare rapidă: 0785 012 234