Folie protectie ecran Momax Nokia 6700 Gold
Folie protectie ecran Momax Nokia 6700 Gold
martie 3, 2011
Husa Momax Apple Ipod Touch 4
aprilie 1, 2011

Aceasta baterie externa momax Apple iPhone 4 este compatibila atat cu iPhone 4, cat si cu iPhone 4S. Are o autonomie de 16 ore de utilizare respectiv 260 de ore de standby si o capacitate de 2200 mAh. Produsul vine la pachet cu un cablu microUSB si cinci fete de schimb in culori diferite.

Acumulator extern pentru iPhone

Purtand eticheta Made for iPhone, acest acumulator extern este perfect compatibil cu cele doua smartphone-uri, 4 si 4S, raportandu-se standardelor Apple. Spre deosebire de alti acumulatori externi, acest produs marca Momax furnizeaza un curent de incarcare de 1000 mAh, adica dublu.

Circuitele inteligente utilizate in constructia acumulatorului sustin un flux constant de curent pe toata durata incarcarii, ceea ce elimina riscul aparitiei vreunui scurtcircuit si permite controlarea precisa a ciclului de incarcare.

Acumulatorul prezinta un buton de on/off din care poti controla functionarea lui, iar pe parcursul incarcarii poti efectua fara probleme transferuri sau sincronizari de date. iPhone-ul tau va functiona la capacitate maxima!

Nu in ultimul rand, aceasta baterie externa Momax Apple Iphone 4 beneficiaza de o constructie robusta, finisaje excelente si o greutate foarte mica. O poti lua cu tine oriunde ai nevoie.