Belkin Leather Case iPhone 3G 3GS
februarie 10, 2011
Husa Apple iphone 3G Turtle Brand din piele
februarie 10, 2011

Belkin Armband DualFit este un accesoriu dedicat iPhone 4, extrem de practic si de util. Gandit ca o husa cu fixare pe brat, acesta permite atasarea iPhone-ului si purtarea lui in diferite activitati in aer liber.

Daca iesi adesea la alergari, plimbari cu bicicleta sau petreci timp in natura, facand miscare, si incapabil sa porti grija unui smartphone in buzunar, cu aceasta banda scapi de orice fel de probleme! Design-ul ei ergonomic si usor, materialul rezistent la transpiratie, protectia impotriva apei si a prafului sunt, toate, atribute care cu siguranta te vor convinge sa o achizitionezi.

Husa se infasoara in jurul bratului si este suficient de flexibila pentru a se potrivi oricarei constitutii. Nu conteaza cat de slab sau de musculos esti, banda va ramane fixata asa cum ai montat-o. In plus, pentru display este prevazuta cu o folie transparenta, pentru ca tu sa poti vedea oricand ce se intampla pe ecran, si prezinta un spatiu prin care poti actiona butonul de home. Nu in ultimul rand, aceasta are un orificiu special pentru conectarea castilor, astfel incat vei putea asculta muzica preferata tot timpul.

Comanda acum acest produs Belkin Armband DualFit si vei castiga mai multa autonomie si libertate de miscare. iPhone-ul tau nu va mai fi un simplu accesoriu de care trebuie sa ai grija, ci o parte din tine.

Belkin Armband DualFit