Leather Case for iPhone 3G – 3GS brown bulk
februarie 10, 2011
Belkin Armband DualFit
februarie 10, 2011

Ti-ai cumparat recent un iPhone 3G sau 3GS dar inca nu ai gasit husa de protectie ideala? Poate fi destul de dificil sa te hotarasti pentru un anumit produs, avand in vedere multitudinea de oferte de pe piata. CellGSM iti propune insa un produs ceva mai special, marca Belkin Leather Case iPhone 3G 3GS.

Mai exact este vorba despre o husa semnata Belkin, de tip slim-fit, special conceputa pentru a-i oferi protectie iPhone-ului tau atunci cand nu il folosesti! Exteriorul consta in piele de foarte buna calitate si cusaturi rezistente, dar delicate in acelasi timp, iar interiorul este extrem de moale, asigurand protectie impotriva zgarieturilor. Pentru a fi sigur ca iPhone-ul nu va aluneca din husa, o fasie de material securizeaza capatul prin care introduci sau scoti iPhone-ul, blocand accesul.

O trasatura interesanta in cazul acestui belkin Leather Case iPhone 3G 3GS il reprezinta faptul ca atat difuzorul cat si portul de incarcare raman libere, astfel incat iti poti tine iPhone-ul la incarcat sau la sincronizat cu calculatorul, fara a-l mai scoate din husa. Si cu siguranta vei auzi ori de cate ori primesti un apel sau un mesaj – iata, asadar, combinatia perfecta de protectie si flexibilitate chiar si atunci cand nu lucrezi activ pe iPhone-ul tau.

Belkin Leather Case iPhone 3G 3GS