Apple iPad Camera Connection Kit
februarie 5, 2011
Cablu de date Apple iPhone
februarie 5, 2011

Una din cele mai atractive functionalitati ale unui iPhone este posibilitatea de a crea o multitudine de poze si videoclipuri, in cele mai inedite situatii. Daca ai deja o librarie generoasa cu astfel de materiale, probabil iti doresti sa te bucuri de ele pe un display mai mare. Vei dori asadar sa stii ca, utilizand un simplu cablu conectare video pentru iPhone, vei putea realiza o conexiune cu televizorul tau, astfel incat sa vizualizezi toate pozele pe ecranul acestuia din urma.

Cablul necesar poate sa fie unul original, de tip Apple Component AV cable sau Apple Composite AV Cable, respectiv un cablu universal HDMI.

In cazul in care ai un cablu HDMI, indiferent de pretul acestuia, va trebui sa conectezi un capat al acestuia la televizor si un capat la adaptorul Apple Digital AV. Conecteaza apoi si iPhone-ul la adaptor si comuta, din telecomanda televizorului, pe intrarea pe care se realizeaza conectarea celor doua componente.

In cazul in care dispui de un cablu Apple, il conectezi la telefon respectiv televizor. Ai grija ca mufele rosie si alba sa intre in porturile audio, iar cea galbena in portul video al televizorului. Din nou, comuta pe intrarea asociata pentru a putea accesa datele din iPhone.

Cablu conectare video pentru iPhone