Cand sa merg cu telefonul in service? - Cell GSM Service
Cinci probleme si solutii reparatii Samsung Galaxy S5
Cinci probleme intalnite foarte des la telefoanele Samsung Galaxy S5 si cum sa le rezolvi
octombrie 29, 2016
9 greseli pe care le faci fara sa stii si care iti pot strica telefonul
9 greseli pe care le faci fara sa stii si care iti pot strica telefonul
decembrie 27, 2016

Reparatii iPhone 7 Plus

In general un telefon nu are timpul limitat sau stat dupa un ceas. Probleme pot aparea la baterie si aici conteaza foarte mult felul in care o incarcam, inca din momentul achizitionarii telefonului. Carcasa telefonului  care bineinteles conteaza foarte mult de propietarul telefonului. Atunci cand scapati telefonul pe jos si se distruge carcasa cel mai bun sfat poate fi acela de a  scoate bacteria din telefon, nu incercati sa-l porniti, exista sanse sa nu pateasca nimic dar exista si varianta in care il puteti distruge de tot. Un factor important pentru viata unui telefon este si temperatura, cu cat este expus la difente majore, temperaturi foarte scazute sau temperaturi exagerat de mari  au o influenta negativa asupra bateriei si ecranelor telefoanelor mobile. Bineinteles ca exista cazuri in care telefoanele mobile sunt bagate in masina de spala impreuna cu hainele si totusi merg perfect dupa si altele care la prima picatura de apa …. se strica.In functie de noroc.

In cazul in care se intampla sa nu auziti interlocutorul, este defecta casca componenta interna a telefonului, aceasta defectiuna apare la telefon in momentul in care acesta a avut contact cu praful sau a fost tinut in praf. Rezolvarea problemei este schimbarea partilor defecte, casca si difuzor sau decat a uneia din ele.

Daca nu sunteti auzit in timpul conversatiei de catre interlocutor, aveti problem cu microfonul, in aceasta situatie trebuie sa va adresati unui service gsm autorizat, bineinteles, aceasta problema apare dupe contactul cu apa sau unor socuri mecanice.

Pentru a evita eventualele probleme cu displayul sau pentru a-l proteja trebuie evitate: tocurile de proasta calitate, husele, accesorii metalice, materialele cu interiorul aspru.

In cazul in care nu se mai deschide telefonul, este o defectiune  software sau hardware, intervenita fie din cauza socurilor mecanice sau a suprasolicitarii memoriei telefonului, contact cu lichide etc, constatarea se face numai intr-un Service Gsm si abia dupa aceea se stabileste care este defectiunea si cauza iar dupa constatare are loc remedierea problemei.