Care sunt masurile pe care le luam frecvent pentru reparatii LG - Cell GSM Service
Samsung Galaxy S4
Un telefon care inca isi mentine calitatile: Samsung Galaxy S4
iunie 12, 2016
Cabluri conectoare iPhone 6 Plus
Repararea unui iPhone spart poate fi o problema ce cauzeaza mai mult agitatie
august 18, 2016

Reparatii pentru telefoane LG

Nu ne propunem sa acoperim toate aceste problemele in interiorul unui singur articol, dar putem, cu siguranta, sa va oferim cateva indicii despre cum procedam noi la cateva dintre cele mai comune probleme si care sunt masurile pe care le luam frecvent in materie de reparatii LG.

Va propunem asadar sa luam ca exemplu, pentru inceput, un accident destul de clasic prin care trec foarte multi posesori de telefoane mobile, indiferent de marca acestora: contactul cu un lichid. Daca ati varsat din gresala vreun lichid pe telefon sau, mai rau, ati scapat telefonul intr-un lichid, gama de simptome care pot rezulta de aici variaza de la incapacitatea de a mai da sau primi telefoane pana la impsobilitatea de a porni telefonul! In service, noi ne ocupam cu demontarea telefonului si indepartarea oricaror urme de lichid. Dupa aceea curatam telefonul folosind alcool izopropilic. Ne asiguram, sub lupa, ca nu exista urme de coroziune si nici parti lipsa, iar daca este cazul, intervenim pentru indreptarea acestora. In final inlocuim bateria si totul ar trebui sa functioneze perfect!

In cazul in care nu sunteti multumiti de performanta bateriei, avem cateva optiuni de evaluat: starea acumulatorilor, a incarcatorului sau a cablului USB, dupa caz. Putem recurge, pentru inceput, la clasica evaluare prin inlocuire: verificam cum functioneaza atunci cand schimbam bateria, incarcatorul, cablul USB sau doar portul USB prin care efectuam incarcarea la calculator. Ne orientam si asupra detaliilor, cum ar fi pinii mufei de incarcare, care trebuie sa fie drepti, curatati si sa faca contact perfect pe placa de baza.