Tastatura Wirless pentru Apple Ipad
februarie 10, 2011
Husa silicon Momax Htc Desire Hd
februarie 18, 2011

Multifunctionalitatea generatiilor de iPhone-uri marca Apple este incontestabila. Despre modele diferite, din serii diferite, s-a spus, in repetate randuri, ca au capacitatea de a reda muzica sau de a rula aplicatii audio ce concureaza cu orice player muzical de top. Fara indoiala, pentru a te bucura de aceste particularitati, ai nevoie de un set de casti Apple Iphone compatibile 2g & 3g & 3gs & 4.

Ce spui asadar de un set de casti bluetooth Plantronics BlackBeat? O noutate in domeniu, acestea sunt extrem de performante si compatibile cu iPhone-urile. Te poti bucura de ele oricand si vei aprecia faptul ca au o raza de actiune de 10 metri, o autonomie in utilizare de pana la 7 ore, bluetooth 2.1, doua microfoane, tehnologie multipoint si alerte vocale care te anunta atunci cand urmeaza sa ramai fara baterie sau sa iesi din raza de actiune a semnalului Bluetooth.

Ergonomice, versatile, elegante si practice, acestea vor face perechea ideala pentru iPhone-ul tau. Contacteaza-ne astazi pentru a le comanda si le vei putea primi in cel mult 24 de ore. Chiar daca nu se afla momentan pe stoc, le putem comanda special pentru tine!Casti Apple Iphone compatibile 2g&3g&3gs&4