Reparatii ecran Galaxy S4
aprilie 27, 2014
Galaxy S4 si Galaxy S4 mini Black Edition in stoc la Cellgsm
mai 7, 2014

Cele mai bune aplicatii iPad pentru copii

Copiii manifesta adesea un entuziasm si o energie debordante, carora cu greu le facem fata. Daca si tu ai cel putin un pitic acasa, stii deja despre ce vorbim. Si cu siguranta te-ai confruntat pana acum cu rugamintile si insistentele lor de a le da pe mana iPad-ul. Daca pur si simplu ai ramas fara inspiratie in materie de activitati distractive, ce spui de o lista cu cele mai bune aplicatii iPad pentru copii?

Nu-ti face griji, nu se pune problema ca le vei oferi celor mici prea multe jocuri. Aplicatiile celor de la Apple sunt extrem de variate, imbinand placutul cu utilul. Cei mici pot invata jucandu-se, activitatile pe care vi le propunem in continuare fiind simple, antrenante si cu o tenta educativa.

Unele dintre ele sunt gratuite, altele necesita o taxa de achizitionare. Exista, de asemenea, si varianta unor free trial-uri, pentru a te convinge mai intai daca merita investitia. Iata cu ce poti incepe:

  • Chuzzle: acesta este un joc foarte colorat, in care trebuie sa grupezi cate trei figurine asemanatoare. O data grupa formata, un sunet foarte amuzant se va auzi din difuzorul iPad-ului, incantandu-i pe micuti.
  • Fruit Ninja: copiii trebuie sa taie fructe folosindu-si degetelele pe post de cutit. Aceasta aplicatie este una dintre cele mai populare in randul celor mici.
  • Miss Spider’s Tea Party: jocul spune povestea lui Miss Spider, oferindu-le copiilor o varietate de culori si jocuri. In plus, are avantajul de a fi disponibil gratuit.
  • Tic Tac Toe: Tic-Tac Toe nu este o noutate, dar este disponibil cu un nou avatar pentru Apple iPad si, asa cum indica statisticile, este una dintre cele mai downloadate aplicatii.
  • Pac Man: fara indoiala Pac Man este un joc care nu mai are nevoie de nici o introducere. Lansat acum mai bine de 30 de ani, continua sa atraga prin simplitate si ritm alert. Este, fara indoiala, un joculet pe care trebuie neaparat sa il aratati celor mici.Bookworm: iata si o aplicatie educationala, prin care copiii pot invata cuvinte noi. Presupune conectarea mai multor litere ale alfabetului pentru a forma cuvinte noi si acumularea de puncte pentru fiecare cuvant nou format.
  • Red Fish 4 Kids: acesta este mai degraba un pack de 50 de activitati diverse, ce implica litere, numere, desene si multe altele. Din pacate este o aplicatie platita, cu un pret de aproximativ 6 dolari.
  • Alice in Wonderland: cu toate ca Alice in Tara Minunilor este mai degraba o poveste de citit inainte de culcare, parca pe un iPad arata cu totul altfel.
  • I Hear Ewe: aceasta aplicatie este extrem de interesanta si ii invata pe copii sa identifice animale si obiecte din viata cotidiana. I Hear Ewe afiseaza o carte cu o imagine, iar la apasarea ei scoate un sunet caracteristic reprezentarii respective.

Cele mai bune aplicatii pentru copii

 O lista completa cu cele mai bune aplicatii iPad pentru copii este, practic, imposibil de realizat. Daca sugestiile de mai sus nu sunt suficiente, iti recomandam sa arunci o privire si pe cateva din urmatoarele joculete: Angry Birds, Weet Woo, MathBoard, AlphaBaby, MagniMatch, Wurdle, Geocoaching, Skee-Ball, FaceMelter, Smacktalk sau Kids Song Machine HD.