Cele mai comune probleme iPod Clasic - Cell GSM Service
Service telefoane mobile
Cele mai frecvente probleme ale unui telefon
martie 21, 2016
Samsung Galaxy Note
Probleme de service frecvente la telefonul Galaxy Note
mai 25, 2016

iPod Clasic

Unul dintre cele mai populare dispozitive media portabile, iPod-ul Clasic este foarte apreciat de catre fanii Apple pentru capacitatea de stocare foarte mare, care le permite sa-si gestioneze mult mai bine muzica preferata. Daca aveti un astfel de player, stiti deja cam care sunt cele mai frecvente defectiuni pe care le-ati putea intampina.

Daca nu il manevrati cu grija, riscati sa ii deteriorati carcasa exterioara, sa ii zgariati sau chiar spargeti display-ul si sa afectati, in acelasi timp, indirect, functionalitatea butoanelor. Din fericire, intr-un service autorizat ca al nostru, puteti beneficia in cel mai scurt timp de servicii de inlocuire a carcasei sau display-ului, dupa caz, si chiar de reparare a butoanelor de pornire si de volum sau al conectorului de incarcare.

Aceste probleme iPod Clasic de natura fizica sunt insa cele mai putin problematice, sau cele mai usor de depasit. O data inlocuirile necesare efectuate, nu va trebui decat sa recurgeti la o husa speciala de protectie, pentru a va asigura ca asemenea accidente nu se vor mai intampla.

Un pic mai provocatoare sunt insa problemele de natura hardware, care nu sunt tocmai rare. De pilda, s-ar putea sa observati ca player-ul se misca din ce in ce mai greu, procesorul facand fata cu dificultate numarului mare de melodii pe care le gestionati sau vitezei cu care incercati sa treceti de la una la alta.

De asemenea, conectarea sau deconectarea iPod-ului s-ar putea sa se faca mai incet, si, in cele mai diverse situatii, sa experimentati crash-uri neasteptate sau sa observati ca nu mai afiseaza preview-urile foto ale albumelor.

Toate aceste bug-uri si probleme iPod Clasic pot fi remediate mai mult sau mai putin prin resoftari sau update-uri de firmware. Pe cat de usoare vi se par acestea, dupa cum sunt prezentate in diferite tutoriale online, pe atat de usor puteti gresi atunci cand vine vorba sa le faceti fara indrumarea unui profesionist. In cazul resoftarii eronate, riscati nu doar sa nu rezolvati defectiunile, ci sa va confruntati apoi cu altele noi, cum ar fi descarcarea nejustificat de rapida a bateriei.

Blocari de ecran sau de comenzi de butoane, probleme de sincronizare, aparitia siglei Apple in cele mai neasteptate momente, traditionalul mesaj Don’t disconnect care nu vrea sa mai dispara de pe ecran – lista manifestarilor nedorite este mult mai lunga de atat.

Sunteti nemultumiti de performantele iPod-ului Clasic? Nu trebuie decat sa contactati un service GSM autorizat unde sa il lasati pentru cateva ore sau zile. Veti primi in cel mai scurt timp un raspuns detaliat referitor la cauzele comportamentului nedorit. Atat disfunctionalitatile hardware, cat si cele software isi pot gasi relativ usor rezolvarea, cu conditia sa fie atribuite unor oameni cu experienta si care au la indemana echipamente profesionale!