iPod nano 6
Probleme generale pe care noi le-am remarcat la iPod Nano
ianuarie 12, 2016
Service telefoane mobile
Cele mai frecvente probleme ale unui telefon
martie 21, 2016

iPod Touch 5

Ipod Touch este un mp3 care poate sa faca ce poate sa faca un ceas, un laptop sau chiar mai mult. Astea din anumite puncte de vedere binenteles, un iPod nu poate prelucra poze sau altele de genul asta, dar tine loc si de centru de stocare a datelor, si de mp3, si de telefon sau altele.

La Cellgsmservice puteti beneficia de servicii si pentru acest tip de iPod, echipa noastra avand atestarile si experienta necesara pentru a oferi cele mai bune srvicii de reparatii a acestor gadget-uri.

Cele mai intalnite probleme pe care clientii nostri le-au intampinat la iPod-ul lor Touch sunt:

  • Nu se incarca bateria. Bateria se poate sa faca probleme prin faptul ca ori se descarca prea repede, ori pur si simplu nu se incarca, sau iPod-ul nu mai porneste decat dupa ce este scos de la incarcat.
  • Se mai intalnesc probleme de afisaj. Problemele de afisaj constau in aparitia ecranului alb, nu raspunde la comanda de „modul wide”, eroare la citirea pozelor, sau altele.
  • Cum ne-au obisnuit deja cei de la Apple, iPod Touch are probleme cu WiFi-ul. De asemenea si cu Bluetooth. Nu gaseste sau nu se conecteaza la respectivele retele sau aparate.
  • In casti sau in difuzoare se poate auzi sunetul distorsionat cateodata, ceea ce necesita reparatii.
  • Inca o problema deranjanta pentru clientii nostri a fost camera foto nefunctionala. Camera mai face probleme uneori, dar in urma reparatiilor, totul va reveni la normal.

Cellgsmservice va vine in  ajutor atunci cand aveti nevoie de o constatare (serviciu care la noi este GRATUIT), de reparatii (servicii efectuate cu aparatura de ultima generatie), sau poate pur si simplu aveti nevoie de sfaturi cu privire la o problema a iPod-ului, sau de mentinere in deplina siguranta a acestuia.

La noi puteti veni cu orice problema aveti cu gadget-ul dumneavostra iPod Touch. La noi veti primi rasunsuri si rezultatele dorite intr-un timp foarte scurt.