Cum rezolvi problemele cu bateria la iPad Air - Cell GSM Service

Cum rezolvi problemele cu bateria la iPad Air

Din ce in ce mai des aduse in discutie, problemele legate de durata de viata a bateriei la iPad-uri sau iPhone-uri au devenit un subiect de actualitate. Insa iPad Air, prin display-ul Retina si noul chip A7, pare sa consume mult mai responsabil bateria. Daca si tu doresti sa prelungesti in mod semnificativ autonomia acumulatorului, iti oferim cateva sfaturi extrem de simple, dar foarte eficiente. Iata deci cum rezolvi problemele cu bateria la iPad Air:

1.    Opreste aplicatiile care consuma prea multa baterie

Aplicatii despre care nici nu stiai ca ruleaza in background se intampla sa consume adesea extrem de repede bateria iPad-ului. In cazul in care constati aceasta problema, trebuie sa intervii cat mai repede:

Dublu click pe butonul de Home pentru a accesa platforma de multitasking -> din lista de aplicatii care se deschide dezactiveaza-le pe cele de care nu ai nevoie.

iPad Air

2.    Reseteaza configuratia retelei

Uneori, consumul bateriei poate fi cauzat si de probleme de retea. Resetarea acesteia poate avea efecte vizibile. Astfel nu trebuie decat sa parcurgi urmatorii pasi:

Settings -> General -> Reset -> reseteaza Network settings

Observatie: aceasta resetare va elimina automat orice date introduse anterior, prin urmare orice parola de APN sau VPN va trebui sa fie reintrodusa atunci cand te vei conecta la retea.

3.    Resetati dispozitivul

Daca nu reusesti sa identifici aplicatiile care consuma cea mai mare parte din baterie, poti incerca sa resetezi sau restartezi dispozitivul.

Pentru asta va trebui sa apesi concomitent butonul Sleep/Wake si butonul Home, pana cand va aparea logo-ul Apple pe ecran.

4.    Restaureaza iPad-ul

Uneori, restaurarea unui backup poate genera probleme de consum al bateriei. Restaurarea device-ului poate rezolva problema.

Settings -> General -> Reset -> bifeaza caseta Erase all content and settings

Observatie: Aceasta setare va sterge orice continut si setari anterioare, astfel incat vei dori sa creezi o copie de siguranta inainte de a da comanda finala.

5.    Inapoi in service

Cand niciuna din informatiile de mai sus, pe tema cum rezolvi problemele cu bateria la iPad Air, nu da rezultate, este vremea sa ceri ajutorul unor profesionisti. Trimiterea lui in service, pentru reparare sau inlocuire este cea mai buna decizie pe care o poti lua.

Apelare rapidă: 0785 012 234