Probleme WiFi la telefoane Samsung Galaxy
iunie 2, 2014
Rezolvarea problemelor Wi-Fi la telefoanele Samsung Galaxy
iunie 16, 2014

Ti-ai scapat telefonul Samsung Galaxy S in lichid? Nu este nevoie sa detaliem cat de neplacut poate fi sa scapi un dispozitiv atat de scump in apa sau in orice alt lichid… In cazul in care ai fost suficient de inspirat sa-ti faci o asigurare, te poti duce linistit cu el in service, pentru interventiile necesare.

Cum salvezi telefonul Galaxy S daca a scapat in lichid

Dar pentru aceia care nici nu au asigurare si nici nu intentioneaza sa achizitoneze un alt smartphone in viitorul apropiat, ce e de facut? Incepe prin a te linisti si a realiza ca nu este, neaparat, cel mai grav lucru care i se putea intampla telefonului tau.

Si acum, mai multe informatii despre cum salvezi telefonul Galaxy S daca a scapat in lichid:

 

Instructiuni:

Pasul 1: Scoate dispozitivul din apa cat poti de repede. In cazul in care era pornit la momentul imersiunii, opreste-l imediat. Daca era oprit, in nici un caz nu trebuie sa il pornesti imediat dupa aceea – risti sa amplifici efectele negative.

Pasul 2: Desfa carcasa si indeparteaza bateria, impreuna cu orice alt accesoriu care era conectat la telefon. Incepe apoi sa il tamponezi usor cu un prosop moale, pentru a absorbi cat mai mult din lichid.

Pasul 3: Foloseste un feon de par cu aer cald pentru a usca si mai bine telefonul. Umple un bol cu orez de gatit si introdu usor telefonul si bateria in el – orezul absoarbe foarte bine umezeala. Asigura-te ca sunt complet acoperite cu orez si lasa-le asa 24 de ore.

Pasul 4: La pornire verifica functionalitatile de baza si in special camera frontala. Daca ceva te nemultumeste, incearca mai intai un restart si, in cele din urma, un reset.

Pasul 5: In cazul in care in dispozitivul Galaxy S a patruns o cantitate foarte mare de lichid, va trebui sa dezasamblezi complet telefonul, pentru a te asigura ca nu se depune rugina pe nici o componenta.

 

Ca si cu orice alta problema, cand te simti depasit de situatie, apeleaza la niste profesionisti! Vei fi scutit de multe eforturi. Dupa cum probabil ai realizat deja, raspunsul la intrebarea cum salvezi telefonul Galaxy S daca a scapat in lichid nu este foarte simplu. Chiar si cel mai mic contact imperfect cauzat de coroziunea placii de baza iti poate crea mai tarziu o gramada de nemultumiri.