Cum se inlocuieste carcasa spate iPhone 5S sau 5C - Cell GSM Service

Cum se inlocuieste carcasa spate iPhone 5S sau 5C

Fanii Apple stiu deja ca cele mai recente smartphone-uri ale companiei Americane, iPhone 5S si iPhone 5C au fost lansate in aceeasi zi. Desi s-a vorbit foarte mult despre ele inca de pe vremea cand informatiile oficiale abia razbateau, o data prezentate publicului larg s-a constatat ca… cea mai semnificativa diferenta intre aceste doua terminale este carcasa spate.

 

Daca iPhone 5S a primit emblema clasica a celor de la Apple, spatele din aluminiu, fin, elegant si in acelasi timp sobru, iPhone 5C a suferit o adevarata transformare, primind o carcasa din plastic colorat.

Carcasa spate iPhone 5S

Culori pe care nu prea le intalnesti in mod firesc in natura sau nu, important este ca utilizatorii au de ales. Si nu doar atunci cand isi cumpara iPhone-ul, ci si mai tarziu, in cazul in care simt nevoia unei mici schimbari. Lasand la o parte si culoarea si materialul, procesul prin care se inlocuieste carcasa spate iPhone 5S sau 5C este relativ acelasi.

 

Partea mai putin placuta este reprezentata de faptul ca pentru a ajunge la acea carcasa trebuie sa demontezi practic intregul dispozitiv. Pentru asta trebuie sa ai niste surubelnite speciale si sa fii foarte atent atunci cand scoti rama. Vei descoperi si ca bateria este lipita de carcasa cu un adeziv foarte puternic, iar indepartarea ei trebuie facuta cu foarte multa grija.

iPhone 5 & 5S - Carcasa spate

Presupunand ca ai reusit sa-l demontezi fara complicatii foarte mari, ai grija unde pui suruburile minuscule, pentru a le putea folosi asa cum trebuie mai tarziu. In functie de chitul pe care l-ai comandat, s-ar putea sa descoperi niste mici componente in plus, dar montarea lor nu este esentiala. Totusi, tinand cont ca astfel de chituri sunt si mai scumpe, daca tot l-ai procurat, poti incerca sa il montezi ca la carte.

 

Pentru o imagine mai clara despre cum se inlocuieste carcasa spate iPhone 5S sau 5C poti urmari diverse tutoriale online. Nu uita insa ca lucrurile sunt ceva mai complicate in practica si  o mana neexperimentata ar putea sa faca mai mult rau decat bine, chiar si atunci cand beneficiaza de toate instrumentele necesare.

Carcasa iPhone 5 si 5S

La fel de important, o data ce ai desfacut iPhone-ul si ai incercat sa-l demontezi, garantia de care beneficiai se pierde. Prin urmare, daca vrei sa-i schimbi carcasa din alte motive decat estetica, ar fi bine sa te adresezi unui service autorizat. Pentru mai multa siguranta, mai putini nervi, un timp mai mic de executie si pastrarea garantiei pentru alte situatii mai serioase, in care s-ar putea sa vrei sa beneficiezi de ea din nou.

 

Apelare rapidă: 0785 012 234