Adaptor Microsim Apple Iphone 4
februarie 21, 2011
Husa piele originala HTC DESIRE HD
martie 1, 2011

Microsim-urile constituie un rezultat firesc al eforturilor de a proiecta smartphone-uri si dispozitive din ce in ce mai compacte, mai mici si mai usoare. Utilizarea unui sim de dimensiuni reduse nu aduce insa avantaje concrete utilizatorului final care, de multe ori, se afla intr-o postura extrem de incomoda atunci cand isi doreste sa schimbe microsim-ul pe un alt dispozitiv, al carui slot este insa in formatul standard. Problema ramane valabila si pentru cei care au un SIM traditional si vor sa-l insereze intr-un slot de microsim.

Din fericire, pentru aceasta situatie exista o solutie foarte simpla – cutter-ul dedicat. Un cutter microsim este un instrument special conceput pentru a reduce cartela la niste dimensiuni standard, in mod simplu si usor, fara a risca in nici un fel avarierea acesteia.

Exista in prezent pe piata numeroase produse din aceasta categorie. Noi iti recomandam totusi sa optezi pentru unul care vine la pachet si cu un adaptor pentru microsim-uri. In acest fel, cand vei dori sa faci o noua schimbare, si sa revii la un dispozitiv cu soclu normal, vei putea sa introduci cartela mica in adaptor si apoi in soclu, fara alte batai de cap.

Cutter microsim