Android
decembrie 3, 2013
iPhone 5S - o dezamagire sau nu?
iPhone 5S – o dezamagire sau nu?
ianuarie 3, 2014

Reparatii Service iPhone4SIPhone 4S, pe langa design-ul impecabil pe care il adoram cu totii, are si o multitudine de functii utile si isi merita denumirea de smartphone fara nici o indoiala. Are o camera de 8 megapixeli cu o lentila special conceputa, cu o deschidere mare si cu un sistem optic complet nou. Este  posibil cea mai buna camera care a aparut pe un telefon mobil pana acum. In ziua de azi tehnologia a avansat si iPhone 4S nu este doar un telefon  sau un smartphone, este clar una dintre cele mai bune investitii. Sistemul de operare nu este nou in seria iPhone, dar au aparut imbunatatiri majore. Sistemul SIRI, cu apelare vocala si discutii este cea mai noua inventie pe un telefon mobil.

Mai mult decat un telefon, cu un iPhone 4S se poate vorbi, i se pot pune intrebari, iar SIRI va raspunde. Problema este ca deocamdata limbile de comunicare cu SIRI nu include limba romana, dar se poate vorbi in engleza. Siri este ca un asistent personal care va ajuta  sa rezolvati lucrurile doar vorbind si intreband telefonul. Se pot trimite mesaje dictand telefonului ce sa scrie, se pot programa intalniri si asa mai departe. In cazul in care SIRI mai are nevoie de informatii pentru a face ceva, va pune intrebari pentru a se lamuri. Limbile recunoscute de SIRI sunt: engleza, franceza, germana, japoneza, chineza, italiana, coreeana, spaniola si taiwaneza.

Acest model de smartphone este din ce in ce mai dorit si procurat de catre romani, cu toate ca nu este ultimul smartphone lansat de Apple. Datorita cipului incorporat dual-core A5, putem beneficia de o mai mare putere si de o grafica mult mai buna. Totodata daca cumparam acest model de telefon odata cu abonamentul, uneori operatorii de telefonie mobila il codeaza pe reteaua respectiva, iar in caz ca vrem sa schimbam reteaua de telefoie, trebuie sa il decodam. Operatiunea (IMEI unlock) este relativ simpla si se efectueaza destul de repede, trebuie doar sa aveti programul de decodat sau sa apelati la ajutor specializat. Daca nu doriti sa stricati si nu va ajuta tutorialele de pe internet, nu este nici o problema, apelati la noi si problema este ca si rezolvata, fara batai de cap sau griji pentru siguranta telefonului.