Decodari - Cell GSM Service

Decodari – orice model de telefon! Cel mai mic pret!

Cellgsmservice va ofera o gama variata de servicii: decodari si deblocari telefoane, rescriere soft, update sisteme de operare / soft, instalare meniu in limba romana, instalare sonerii noi, testari etc.
Decodari telefoane mobile, deblocari telefoane, rescrieri soft, up-date soft, instalare meniu in limba romana, sonerii, logo-uri, personalizari, testari etc.
Decodari – orice model de telefon
Cellgsmservice are la dispozitie gadget-uri si dispozitive de ultima ora pentru a putea decoda 95% din terminalele mobile aflate la vanzare pe intreg globul.
Cand achizitionezi un telefon din afara Romaniei, sau chiar si din Romania, operatorii de retea pot sa restrictioneze folosirea telefonului sub un alt operator de retea.
Aici intervenim noi, putem decoda telefonul tau, pentru ca tu sa il poti folosi sub orice alt operator de retea.

Tipuri de decodari:

 • decodare simpla prin modalitatile ce le avem (proces ce poate lua intre 5 si 30 de minute)
 • rescriind o parte din sistemul de operare al telefonului (proces ce poate lua intre 1 si 48 de ore)
 • rescriind complet sistemul de operare al telefonului (proces ce poate lua intre 20 si 60 de minute)
 • stergerea din blacklist-urile IMEI, sau deblocarea IMEI-ului, utilizand codul unic inscriptionat pe telefon. Aceasta operatiune poate dura ceva mai mult (intre o ora si 3 zile) din pricina faptului ca se va lua legatura cu producatorul marcii telefonului.


Marci telefoane decodate

Scoaterea de restrictii asupra telefonului

Uneori unii utilizatori prefera sa isi protejeze telefonul prin diferite parole puse pe anumite fisiere si/sau pe meniul telefonului. In cazul in care utilizatorul nu isi mai aminteste parola, tot noi iti stam la dispozitie cu aparatura de ultima ora ce poate inlatura si/sau citi acel cod. De mentinut este si faptul ca in cazul unor telefoane acesetea se pot bloca permanent in cazul introducerii codului gresit in mod repetat.

Instalarea pachetelor noi de limbi (Ex: limba romana)

Ai un telefon cumparat din strainatate ? Nu ai optiunea de a activa limba romana pentru meniul sau ? Nici o problema. Iti stam la dispozitie cu diferite modalitati pentru a urca baza de date a oricarei limbi pe telefonul tau.

Verificare/modificare a sistemului de operare

Este un lucru stiut ca dupa o perioada indelungata a utilizarii, instalarilor esuate, erori de sistem, s.a.m.d. sau partea software a telefonului pot cauza probleme serioase telefonului tau.

Pot aparea simptome ca:

 • nu raspunde la comenzi la apridere
 • nu raspunde in cazul unor parti ale meniului/optiuni
 • se opreste din functionare
 • se aprinde si dupa se redeschide fara a primi aceasta comanda
 • apar probleme in cazul conectarii la retele
 • ecranul emite doar o singura culoare
 • touchscreen-ul nu raspunde cum ar trebui la comenzi
 • se executa stergeri sau pierderi de fisiere/date

Dar in cazul oricareia dintre aceste simptome noi avem o multime de solutii pentru tine.
Pentru rezolvarea oricareia dintre ele, in functie de producator si anul aparitiei, procedeul poate dura intre 1 si 48 de ore.

Apelare rapidă: 0785 012 234