Cablu de date Apple iPhone
februarie 5, 2011
Incarcator Apple Mac Book Pro
februarie 5, 2011

Un dock station pentru Apple iPad poate avea utilizari multiple. Nu este un simplu accesoriu de design, ci dimpotriva, unul cu aplicatii practice variate. Poti alege sa utilizezi un astfel de dock atunci cand vrei sa incarci dispozitivul si sa-l ai in acelasi timp la indemana, pe birou. Poti opta pentru acelasi dock atunci cand vrei sa sincronizezi sau sa actualizezi niste informatii. Si, nu in ultimul rand, poti opta pentru un dock station atunci cand vrei sa folosesti iPad-ul intr-un mod mult mai comod.

Elementele de design sunt si ele importante, iar cei de la Apple au avut in vedere acest lucru cand au lansat si modele cu magneti, pentru mai multa mobilitate si stabilitate in acelasi timp. Indiferent de nevoile tale insa, exista un produs care sa le satisfaca.

CellGSM iti pune la dispozitie o gama variata de produse din categoria dock station pentru Apple iPad. In cazul in care produsul dorit de tine nu se afla pe stoc momentan, este suficient sa ne contactezi si sa il soliciti, iar noi il vom comanda direct de la producator, special pentru tine.

Dock Station for Apple Ipad