Folie protectie Momax Nokia E72
februarie 21, 2011
Folie de protectie ecran Apple iPad
februarie 21, 2011

HTC Desire HD are un display LCD capacitiv cu touchscreen incorporat. Ecranul de 4.3 inch ruleaza pe o rezolutie de 480 x 800 pixels, cu 217 PPI si functie de multitouch, iar protectia este asigurata prin HTC Sense UI si Corning Gorilla Glass. Cu toate acestea, o folie de protectie ecran HTC DESIRE HD este oricand binevenita.

Acest produs este special conceput pentru a masca zgarieturile existente, a preveni aparitia unora noi dar, mai ales, a absorbi din socurile mecanice, reducand semnificativ riscul unor defectiuni mai serioase atunci cand il lovesti accidental.

Indiferent daca optezi pentru o folie marca Momax sau a oricarui alt producator consacrat de pe piata, ar trebui sa ai la dispozitie modele compatibile atat cu HTC Desire, cat si cu HTC Bravo. Foliile acestea au un grad de transparenta de minim 99% si sunt extrem de rezistente. Ele previn, de asemenea, depunerea prafului sau reflexia obositoare a luminii. Experienta vizuala va fi considerabil imbunatatita, fara ca functia de touch sa fie afectata in vreun fel.

Pentru a comanda o folie de protectie ecran HTC DESIRE HD ne poti trimite un mesaj pe adresa de email office@cellgsm.ro sau ne poti suna direct, la numarul de telefon 0732 922 229.

Folie de protectie ecran HTC DESIRE HD