Husa silicon Momax Htc Desire Hd
februarie 18, 2011
Folie protectie Momax Iphone 3gs
februarie 18, 2011

Ai preferat sa ramai la iPhone 4 fie pentru ca esti convins ca este cel mai bun smartphone pentru tine, fie pentru ca preferi sa investesti mai putin in astfel de tehnologii. Oricum ar fi, ai toate motivele sa vrei ca iPhone-ul tau sa se mentina in cea mai buna forma fizica si de functionare. Pentru asta iti trebuie, inainte de orice, o folie protectie completa Iphone 4.

Prin protectie completa se intelege un pachet constand in doua folii si o laveta de curatare a display-ului. Cele doua folii anti amprenta se vor aplica atat pe fata, cat si pe spatele terminalului, imediat dupa ce l-ai curatat foarte bine cu acea laveta.

Vei descoperi ca o astfel de folie se instaleaza simplu si usor, fara pasi complicati. Daca respecti intocmai instructiunile de pe ambalaj, ar trebui sa eviti formarea oricarei cute sau bule de aer. La fel de simplu iti va fi insa si atunci cand vei dori sa inlaturi aceasta forma de protectie.

Pana atunci insa, bucura-te de aceasta folie protectie completa Iphone 4, transparenta, ce iti asigura protectie impotriva radiatiilor ultraviolete si o claritate a imaginilor respectiv aceleasi culori intense care te-au fascinat de la bun inceput la iPhone-ul tau. 

Folie protectie iPhone 4