Folie protectie ecran Momax BlackBerry 9000 Bold
martie 3, 2011
Folie protectie ecran Momax HTC Magic
martie 3, 2011

Pentru protectia indelungata a telefonului tau, beneficiaza de pachetul de folie protectie ecran Momax BlackBerry 8900 Curve. Disponibil intr-un ambalaj eco, cu dimensiuni de 1 x 88 x 168 mm, acest pachet contine o folie de protectie compatibila cu BlackBerry 8900 Curve, de culoare transparenta, produsa in Japonia, si un servetel confectionat din microfibra.

Foloseste servetelul din microfibra pentru a curata suprafata display-ului inainte de a aplica folia. Perfect transparenta si cu un aspect usor lucios (clear), aceasta se pliaza perfect pe intreaga suprafata a ecranului, respectandu-i intocmai conturul.

Cu aceasta folie protectie ecran Momax BlackBerry 8900 Curve, avand o transparenta minima de 99% si o constructie speciala, in trei straturi ultra-subtiri, display-ul smartphone-ului tau va arata ca nou o perioada indelungata. In plus, in tot acest timp vei scapa de grija zgarieturilor inestetice, dar si a defectiunilor mai serioase, care ar putea afecta functiile de baza ale telefonului.

Folie protectie ecran Momax BlackBerry 8900 Curve