Folie Protectie ecran Momax BlackBerry 9520 Storm
martie 3, 2011
Folie protectie ecran Momax BlackBerry 8900 Curve
martie 3, 2011

Folie protectie ecran, de culoare transparenta, perfect compatibila cu BlackBerry Bold 9000. Produsul este disponibil intr-un pachet alcatuit dintr-o folie protectie ecran Momax BlackBerry 9000 Bold si un servetel din microfibra, pe care il vei gasi extrem de util la indepartarea reziduurilor de pe display, inainte de aplicarea foliei.

Folia se pliaza perfect pe conturul ecranului, urmarind indeaproape decupajele pentru microfon, butoane sau casca, daca este cazul. Utilizand aceasta folie iti vei proteja telefonul de zgarieturi, dar vei avea parte si de mult mai putine amprente.

Suprafata speciala reduce reflexia luminii, artificiale sau naturale, dar si a ultravioletelor, astfel incat ochii iti vor fi protejati de lumina excesiva si iti vei putea utiliza telefonul in aer liber timp indelungat, fara nici o problema. O astfel de folie protectie ecran Momax BlackBerry 9000 Bold este un accesoriu esential pentru protejarea smartphone-ului, dar care contribuie in acelasi timp la imbunatatirea experientei utilizatorului.

Folie protectie ecran Momax BlackBerry 9000 Bold