Folie protectie ecran Momax BlackBerry 8520 Curve
martie 3, 2011
Folie protectie ecran Momax BlackBerry 9000 Bold
martie 3, 2011

Acest pachet contine o folie protectie ecran Momax BlackBerry 9520 Storm si un servetel din microfibra, destinat curatarii eficiente a display-ului inainte de aplicare. Se recomanda mai intai curatarea ecranului cu o carpa moale, si abia la ultimul pas utilizarea microfibrei, care va elimina orice alte reziduuri.

Utilizand aceasta folie vei beneficia de o protectie indelungata impotriva prafului, a zgarieturilor si a amprentelor inestetice. Culorile display-ului isi vor pastra intensitatea, iar textele afisate pe display vor deveni chiar mai lizibile. Cu siguranta vei aprecia faptul ca folia se aplica extrem de usor, printr-un sistem autoadeziv, fara a lasa nici o bula de aer.

O astfel de folie protectie ecran Momax BlackBerry 9520 Storm prezinta compatibilitate maxima cu touchsreen-ul smartphone-ului, astfel incat experienta de navigare isi va pastra aceeasi calitate cu care te-ai obisnuit. Protectie eficienta a display-ului si o mai buna experienta vizuala, totul cu ajutorul unui singur produs, extrem de practic si de convenabil!

folie-protectie-ecran-momax-blackberry-9520-storm