Folie protectie ecran Samsung Galaxy Tab
martie 3, 2011
Folie protectie ecran Momax Nokia 8800 Sapphire Arte
martie 3, 2011

O folie protectie ecran Momax HTC Desire HD poate fi tot ceea ce iti trebuie pentru a masca zgarieturile inestetice aparute pe suprafata display-ului. Extrem de eficiente atat in acoperirea micilor imperfectiuni, cat si in prevenirea aparitiei unor noi defectiuni, produsele din gama Momax sunt, fara indoiala, de calitate superioara.

Alcatuite din trei straturi incredibil de subtiri, acestea se constituie ca un tot unitar, complet transparent, cu un ton glossy care va da o nota de eleganta absoluta smartphone-ului tau. Aceste folii sunt, de regula, insotite si de un servetel special, din microfibra, pe care ar trebui sa il poti folosi eficient la montarea foliei.

Asigura-te, inainte de toate, ca ai indepartat orice urme de praf, scame sau amprente de pe ecran. Poti folosi si o picatura de alcool pentru mai multa siguranta, iar la sfarsit indeparteaza totul cu servetelul din microfibra. Aplica folia de jos in sus, treptat si cu mare atentie. Ori de cate ori observi aparitia unei bule de aer dezlipeste usor folia si reia procesul.

Informatiile listate in cadrul acestei pagini sunt conforme cu cele transmise de catre producatorii sau furnizorii de folie protectie ecran Momax HTC Desire HD. Daca folia nu este pe stoc sau doresti informatii suplimentare, contacteaza-ne pe adresa de email office@cellgsm.ro sau la numarul de telefon 0732.922.229.

Folie protectie ecran Momax HTC Desire HD