Folie protectie ecran Momax BlackBerry 8900 Curve
martie 3, 2011
Folie protectie ecran Momax Sony Ericsson Xperia X10
martie 3, 2011

Folie protectie ecran Momax HTC Magic, disponibila impreuna cu un servetel special din microfibra. Acest pachet iti pune la dispozitie toate instrumentele necesare pentru curatarea eficienta a display-ului. Dupa indepartarea oricaror urme de praf, amprente si alte impuritati, vei putea aplica folia alcatuita din trei straturi ultra-subtiri, beneficiind de protectie de lunga durata impotriva zgarieturilor.

Respectand intocmai standardele de calitate, acesta folie prezinta transparenta de minim 99% si este decupata conform structurii smartphone-ului tau, pana la cele mai mici detalii. Optand pentru o astfel de folie protectie ecran Momax HTC Magic, vei avea parte nu doar de un plus de rezistenta, ci si de o cu totul alta experienta vizuala.

Display-ul va capata un aspect mai lucios, aratand ca nou, si vei putea sa il utilizezi fara probleme in orice fel de mediu, indiferent de gradul de luminozitate. De acum inainte telefonul tau este protejat de orice pericol, iar ochii tai nu vor mai fi deranjati de reflexia luminii, ca pana acum. O investitie cu costuri minime si efecte maxime asadar!

Folie protectie ecran Momax HTC Magic