Folie protectie ecran Momax Nokia 6700 Gold - Cell GSM Service
Folie protectie ecran Momax Nokia X3
martie 3, 2011
Baterie externa Momax Apple iphone 4
martie 9, 2011

Compania finlandeza Nokia a lansat pe piata modelul Nokia 6700 in luna mai a anului 2009. Avand deja o vechime de mai bine de 5 ani, acest telefon, cat si accesoriile dedicate lui, sunt mai dificil de gasit pe stoc, chiar si in magazinele specializate.

Chiar si asa, micutul display de 2.2 inch al acestui terminal, cu rezolutie de 240 x 320 pixels si 182 PPI, merita un plus de protectie. Mai ales in cazul in care ai optat pentru varianta Gold, placata cu aur de 18K, ai un motiv in plus sa iti doresti ca telefonul tau sa capete un strop de eleganta in plus.

Aceasta folie protectie ecran Momax Nokia 6700 Gold este complet transparenta, dar cu o usoara tenta lucioasa, care ii va da display-ului aspectul de nou si de ingrijit. Zgarieturile minore deja existente vor fi mascate iar surplusul de lumina va fi preluat in mod inteligent, pentru ca tu sa nu mai ai probleme cu ochii din cauza reflexiilor de lumina.

Contacteaza-ne chiar astazi si, in cazul in care produsul nu se afla pe stoc, noi il vom comanda direct de la producator. Telefonul tau merita toata protectia pe care i-o poti oferi si cu cat te vei decide mai curand in acest sens, cu atat te vei bucura de el un timp mai indelungat.
Folie protectie ecran Momax Nokia 6700 Gold