Folie protectie ecran Momax Nokia E52
martie 3, 2011
Folie protectie ecran Momax Nokia E61
martie 3, 2011

Nokia 6700 a fost lansat pe piata in mai 2009 si are un display de 2.2 inch, rezolutie de 240 x 320 pixels si o densitate a pixelilor de 182 PPI. Desi telefonul in sine nu este extrem de pretentios, un minim de atentie in manevrarea lui este necesara.

Pentru a evita deteriorarile ecranului si a te asigura ca display-ul isi va pastra functionalitatile pentru cat mai mult timp, utilizeaza aceasta folie protectie ecran Momax Nokia 6700. Foliile de protectie marca Momax sunt extrem de populare si apreciate pentru calitatea lor.

Confectionata prin suprapunerea a trei straturi lucioase, extrem de subtiri, cu o transparenta minima de 99%, aceasta folie Clear va urma intocmai conturul display-ului, actionand ca o bariera impotriva zgarieturilor, prafului si amprentelor. Mai mult decat atat, materialul are proprietatea de a absorbi socurile mecanice, astfel incat riscul defectarii va fi mai mic chiar si in cazul contactului nedorit cu un corp dur.

Contacteaza-ne pentru a comanda acest produs. Telefonul tau are intotdeauna nevoie de protectie, indiferent de cat de nou sau de vechi este!

Folie protectie ecran Momax Nokia 6700