Folie protectie ecran Momax HTC Desire HD
martie 3, 2011
Folie protectie ecran Momax Nokia X3
martie 3, 2011

Lansat pe piata in februarie 2008, Nokia 8800 Sapphire Arte inca poate fi confundat cu o mica bijuterie. Si totusi, un astfel de terminal nu prea poate face fata popularitatii de care se bucura astazi smartphone-urile, motiv pentru care accesoriile dedicate lui in general, si foliile de protectie in special, pot fi mai greu de gasit pe stoc.

CellGSM iti propune insa o folie protectie ecran Momax Nokia 8800 Sapphire Arte, pe care o poti solicita chiar daca momentan nu este disponibila. Noi o putem comanda pentru tine direct de la producator.

Pachetul contine, pe langa folie, si un servetel din microfibra. Folia prezinta un grad minim de transparenta de 99% si se aplica extrem de usor. Cata vreme display-ul este foarte bine curatat, ar trebui sa o poti instala fara complicatii, iar in cazul indepartarii ei, nu va ramane nici un fel de urma de adeziv sau alte impuritati.

Utilizand aceasta folie senzorul de lumina ambientala va functiona in continuare impecabil, ajustand luminozitatea display-ului conform surselor de lumina existente in mediul inconjurator.
Folie protectie ecran Momax Nokia 8800 Sapphire Arte