Un telefon clasic, de care te poti atasa cu usurinta, precum Nokia E52, are nevoie de cat mai multa protectie, pentru ca tu sa il poti utiliza timp indelungat. Pentru a evita zgarieturile sau orice alte forme de deteriorare a display-ului, incearca aceasta folie protectie ecran Momax Nokia E52.

Produsul consta intr-un servetel confectionat din microfibra si o folie de protectie special decupata dupa design-ul acestui telefon. Servetelul iti va fi extrem de folositor pentru a asigura aplicarea foliei in cele mai bune conditii. O data ce te-ai asigurata ca nu au mai ramas nici un fel de impuritati pe ecran, poti trece la aplicarea graduala a foliei, urmarind marginile display-ului si evitand formarea bulelor de aer.

O astfel de folie protectie ecran Momax Nokia E52, pe cat este de usor de aplicat, pe atat de usor se si indeparteaza. Fara a lasa nici o urma pe ecran, fara ca tu sa trebuiasca sa mai cureti ceva in urma ei. Incearca acest produs si te vei bucura de protectia indelungata a telefonului tau, dar si de o experienta vizuala semnificativ imbunatatita.

Folie protectie ecran Momax  Nokia E52