Folie protectie ecran Momax Sony Ericsson Xperia X10
martie 3, 2011
Folie protectie ecran Momax Nokia 6700
martie 3, 2011

Un telefon clasic, de care te poti atasa cu usurinta, precum Nokia E52, are nevoie de cat mai multa protectie, pentru ca tu sa il poti utiliza timp indelungat. Pentru a evita zgarieturile sau orice alte forme de deteriorare a display-ului, incearca aceasta folie protectie ecran Momax Nokia E52.

Produsul consta intr-un servetel confectionat din microfibra si o folie de protectie special decupata dupa design-ul acestui telefon. Servetelul iti va fi extrem de folositor pentru a asigura aplicarea foliei in cele mai bune conditii. O data ce te-ai asigurata ca nu au mai ramas nici un fel de impuritati pe ecran, poti trece la aplicarea graduala a foliei, urmarind marginile display-ului si evitand formarea bulelor de aer.

O astfel de folie protectie ecran Momax Nokia E52, pe cat este de usor de aplicat, pe atat de usor se si indeparteaza. Fara a lasa nici o urma pe ecran, fara ca tu sa trebuiasca sa mai cureti ceva in urma ei. Incearca acest produs si te vei bucura de protectia indelungata a telefonului tau, dar si de o experienta vizuala semnificativ imbunatatita.

Folie protectie ecran Momax  Nokia E52