Folie protectie ecran Momax Nokia 6700
martie 3, 2011
Folie protectie Samsung I9000 Galaxy S
martie 3, 2011

Esti posesorul unui Nokia E61? Probabil stii deja ca display-ul TFT de 16M de culori, cu diagonala de 2.9 inch si rezolutia de 320 x 240 pixeli poate beneficia de numeroase avantaje prin simpla aplicare a unei folii de protectie.

Aceste terminale nu mai sunt de mult o noutate de piata, dar tocmai asta le face atat de speciale, iar o folie protectie ecran Momax Nokia E61 te va ajuta sa-ti pastrezi telefonul preferat in cea mai buna stare.

CellGSM iti pune la dispozitie aceste folii in cadrul unui pachet special, constand intr-o folie anti-zgarieturi si anti-reflexiva, respectiv un servetel din microfibra, pentru pregatirea corespunzatoare a display-ului inainte de aplicarea foliei.

Este foarte important sa urmezi intocmai instructiunile de aplicare a foliei. In cazul in care, in ciuda respectarii acestor indicatii de la producator, s-au format mici bule de aer intre suprafata display-ului si folie, este posibil sa fi ramas totusi urme de praf sau zgarieturi mai fine, care impiedica instalarea corespunzatoare.

In acest caz va trebui sa indepartezi usor folia, sa stergi din nou display-ul cu mare atentie si sa reiei apoi procesul. Nu ezita sa apelezi la un service profesional pentru a solicita o reparatie a display-ului si a te asigura ca folosesti aceasta folie protectie ecran Momax Nokia E61 in conditii optime!

Folie protectie ecran Momax Nokia E61