Folie protectie Samsung I9000 Galaxy S
martie 3, 2011
Folie protectie ecran Momax Nokia X6
martie 3, 2011

Foliile de protectie Momax sunt extrem de populare pentru calitatea lor si eficienta in protejarea display-urilor. Indiferent daca este vorba de zgarieturi, praf, amprente sau preluarea socurilor mecanice, o astfel de folie protectie ecran Momax Nokia E71, in 3 straturi dintr-un material fabricat in Japonia, iti va oferi protectie si confort maxime.

E71 este unul dintre primele terminale business ale finlandezilor de la Nokia, lansat pe piata in urma cu mai multi ani. In contextul in care atentia generala este in prezent indreptata asupra smartphone-urilor, este posibil sa intampini dificultati in gasirea unei folii perfect compatibile cu acest model.

Nu gasesti pe stoc folii de protectie pentru Nokia E71 in magazinele de accesorii? CellGSM poate face comanda direct de la producator, special pentru tine! Suntem familiarizati cu tendinta de a comercializa tot mai putin aceste folii, in special din cauza faptului ca la modelele mai vechi costurile de service pot deveni nerentabile. Cu toate acestea, ne luam angajamentul de a-ti pune la dispozitie acesoriile de care ai nevoie, pentru a te bucura de telefonul tau cat mai mult timp cu putinta!

Folie protectie ecran Momax Nokia E71