Folie protectie ecran Momax Nokia 8800 Sapphire Arte
martie 3, 2011
Folie protectie ecran Momax Nokia 6700 Gold
Folie protectie ecran Momax Nokia 6700 Gold
martie 3, 2011

Atunci cand vine vorba de protectia display-ului, produsele Momax se evidentiaza prin calitate si eleganta. O folie protectie ecran Momax Nokia X3 poate fi cel mai important accesoriu al telefonului tau. Indiferent daca vrei sa beneficiezi de un plus de protectie impotriva zgarieturilor, daca vrei sa-ti protejezi mai bine ochii de reflexiile display-ului sau daca vrei sa ascunzi niste zgarieturi mai vechi si sa-ti faci telefonul sa arate ca nou, foliile Momax au acest efect.

Comanda acum pachetul constand in servetel din microfibra si folie in 3 straturi ultra-subtiri si display-ul telefonului tau va fi ferit de praf, amprente si noi zgarieturi. Acest strat protector nu doar va reflecta lumina, ci va absorbi si o parte din socul loviturilor pe care le mai poti experimenta. Ceea ce pare o masura minora de precautie se poate dovedi de mare ajutor de acum inainte. Iar daca vei dori pur si simplu sa renunti la ea, va fi suficient sa o dai la o parte si display-ul va ramane ca si cum nu ar fi fost nici o folie adeziva pe el!

Daca produsul pe care il doresti nu se afla pe stoc, ne poti contacta la numarul de telefon 0723 922 229 sau pe email, la adresa office@cellgsm.ro, si noi vom trimite mai departe comanda la producator. Exista insa si situatii in care produsul nu este disponibil nici la producator, context in care vom avea grija sa te informam in cel mai scurt timp. 
Folie protectie ecran Momax Nokia X3