Folie protectie ecran Momax Nokia E71
martie 3, 2011
Folie protectie ecran Samsung Galaxy Tab
martie 3, 2011

Lansarea pe piata a lui Nokia X6 in decembrie 2009 face ca acest terminal sa fie oarecum lipsit de actualitate, tendinta generala fiind axata in prezent pe smartphone-uri. Asta nu inseamna insa ca display-ul TFT cu touchscreen capacitiv, 16M culori si Corning Gorilla Glass al acestui telefon nu necesita nici un fel de ingrijire sau protectie speciala.

O astfel de folie protectie ecran Momax Nokia X6 poate fi raspunsul tuturor problemelor tale legate de depunerea prafului si a amprentelor sau de aparitia zgarieturilor care, in timp, pot afecta functionalitatea display-ului. La fel ca toate celelalte folii marca Momax, si acest produs prezinta o transparenta de 99.9%, o structura din 3 straturi ultra-subtiri si proprietati anti-reflexive.

Folia vine la pachet impreuna cu un servetel microfibra, ce iti va fi extrem de util cand va trebui sa cureti display-ul pentru aplicarea foliei.

Nu gasesti acest produs pe stoc? Contacteaza-ne si CellGSM va face comanda pentru tine direct de la producator. Dificultatea de a procura accesorii pentru modele mai vechi este frustranta si noi o intelegem perfect, tocmai de aceea suntem aici pentru a te ajuta!

Folie protectie ecran Momax Nokia X6