Folie protectie ecran Momax HTC Magic
martie 3, 2011
Folie protectie ecran Momax Nokia E52
martie 3, 2011

Atunci cand iti doresti sa iti mentii telefonul ca nou pentru a-l putea folosi fara probleme timp indelungat, ai nevoie de o folie protectie ecran Momax Sony Ericsson Xperia X10. Avand la baza un material special, fabricat in Japonia, si constand in 3 straturi extrem de subtiri, aceasta folie constituie un scut redutabil impotriva zgarieturilor. Mai mult decat atat, display-ul smartphone-ului tau nu va mai retine nici praful sau amprentele la fel de usor ca inainte!

Pachetul consta dintr-o folie protectie ecran Momax Sony Ericsson Xperia X10 si un servetel din microfibra. Iti recomandam ca, inainte de aplicarea foliei, sa cureti cu o carpa mai moale ecranul si sa utilizezi apoi servetelul special pentru a indeparta orice scama. Intinde apoi gradual folia, avand grija sa nu creezi nici o bula de aer sau cuta.

Acest produs marca Momax este special conceput pentru a nu afecta in nici un fel modul de redare a imaginilor pe display. Transparenta de minim 99% impreuna cu aspectul glossy nu numai te vor ajuta sa te bucuri de imagini de cea mai buna calitate, dar vor si face smartphone-ul sa arate ca nou.

Folie protectie ecran Momax Sony Ericsson Xperia X10