Folie protectie ecran Momax Nokia X6
martie 3, 2011
Folie protectie ecran Momax HTC Desire HD
martie 3, 2011

Seria Galaxy Tab include cateva dintre cele mai populare tablete existente pe piata la ora actuala. Fiecare model in parte necesita asadar un minim de protectie, iar o astfel de folie protectie ecran Samsung Galaxy Tab reprezinta achizitia ideala in acest sens.

CellGSM va pune la dispozitie diferite tipuri de folii, pentru orice model de tableta din aceasta serie, produse ce se pot comanda direct de pe cellgsm.ro.

Special optimizata pentru display-urile cu touchscreen incorporat, folia ofera protectie de lunga durata. De altfel, prezinta o rezistenta de 100% la zgarieturi, se monteaza extrem de usor, iar cata vreme cureti foarte bine display-ul inainte de aplicare, ar trebui sa o poti monta fara a lasa nici o bula de aer.

Noi iti recomandam o folie protectie ecran Samsung Galaxy Tab care sa prezinte si rezistenta chimica la cola, uleiuri, cafea sau solutii alcoolice. Dar indiferent ce nevoi ai avea sau ce fel de produse cauti, contacteaza-ne si noi iti vom oferi cele mai practice solutii!

Folie protectie ecran Samsung Galaxy Tab