Folie protectie MOMAX Google (HTC) Nexus One
martie 3, 2011
Folie protectie Momax BlackBerry Curve 3G 9300
martie 3, 2011

Aceasta folie protectie Momax BlackBerry Torch 9800 vine la pachet cu un servetel din microfibra, special conceput pentru a putea indeparta orice impuritati de pe ecran inainte de aplicare. Astfel te vei asigura ca folia se fixeaza etans pe display, oferind protectie maxima si de lunga durata.

Produsul prezinta un grad de transparenta de minim 99% si se pliaza perfect pe forma ecranului. Ofera protectie deosebit de eficienta impotriva zgarieturilor, dar si o experienta vizuala de exceptie, prin suprafata lucioasa si perfect transparenta. Utilizand acest produs confectionat din 3 straturi ultrasubtiri, display-ul smartphone-ului tau va avea un aspect glossy elegant, in ton cu design-ul unui BlackBerry.

Optand pentru aceasta folie protectie Momax BlackBerry Torch 9800 nu vei contribui doar la imbunatatirea aspectului telefonului, ci si la sporirea gradului de protectie, fara a face nici un fel de rabat de la calitatea imaginilor redate pe display. Acest accesoriu ar trebui sa fie nelipsit din recuzita smartphone-ului tau!

Folie protectie Momax BlackBerry Torch 9800