Husa piele originala Samsung I9000 Galaxy s
martie 1, 2011
Folie protectie Momax BlackBerry Torch 9800
martie 3, 2011

Un display de 3.7 inch, AMOLED capacitiv, cu touchscreen si functie de multitouch, precum al lui HTC Google Nexus One, trebuie manevrat cu multa atentie. Este important ca ecranul sa fie in permanenta curat, pentru ca tu sa ai o experienta de navigatie cat mai placuta. Iar foliile de protectie sunt special create pentru a oferi protectie telefonului impotriva loviturilor sau socurilor mecanice.

In momentul in care terminalul este lovit accidental, sau un corp dur este scapat pe ecranul acestuia, o folie de calitate ar trebui sa preia o mare parte din socul mecanic rezultat, amortizand astfel lovitura si reducand riscul deteriorarii ecranului.

In plus, o folie protectie MOMAX Google (HTC) Nexus One protejeaza si de praf sau zgarieturi minore ce pot aparea prin frecarea display-ului de diferite materiale, mai ales cand obisnuiesti sa-ti tii telefonul in buzunar foarte multa vreme.

Aceasta folie marca Momax este perfect conturata, extrem de subtire dar, in acelasi timp, foarte dura. Aspectul lucios pe care il va conferi display-ului va fi un avantaj in plus. Comanda acest produs printr-un simplu apel telefonic la 0732 922 229 sau printr-un email la office@cellgsm.ro.

Folie protectie MOMAX Google (HTC) Nexus One