Folie protectie iPhone 4
Folie protectie completa Iphone 4
februarie 18, 2011
Folie protectie Momax Nokia E72
februarie 21, 2011

Cu toate ca Apple a incetat oficial sa mai vanda folii de protectie ecran pentru iPhone si iPod Touch, foarte multi utilizatori de astfel de dispozitive si le doresc in continuare, simtind nevoia unei forme de protectie impotriva zgarieturilor, prafului sau chiar si a propriilor amprente.

Daca ai dificultati in a gasi pe stoc o folie protectie Momax Iphone 3gs, contacteaza-ne si vom face tot posibilul sa obtinem un astfel de produs direct de la producatorii cu care CellGSM colaboreaza.

Momax de pilda este unul din acele brand-uri care s-au consacrat prin excelenta si calitate. Produsele lor sunt confectionate dintr-un material extrem de rezistent, cu o suprafata anti-reflexie si o transparenta de minim 99%.

iPhone-ul tau va beneficia astfel de protectie completa. Praf, scame, amprente, zgarieturi mai mici sau mai mari – toate vor putea fi prevenite prin acest strat protector, incredibil de subtire, dar extrem de eficient. In plus, display-ul va capata o tenta glossy, eleganta, fara a afecta in vreun fel calitatea imaginilor.

O astfel de folie protectie Momax Iphone 3gs este cea mai mica investitie pe care o poti face, dar rezultatele ei vor fi extrem de benefice pe termen lung.

Folie protectie Momax Iphone 3gs