Folie protectie Momax Iphone 3gs
februarie 18, 2011
Folie de protectie ecran HTC DESIRE HD
februarie 21, 2011

Foliile de protectie inscrise sub brandul Momax sunt printre cele mai populare de pe piata. Acest producator este recunoscut atat pentru calitatea pe care o ofera, cat si pentru gama variata de modele pe care le abordeaza.

Acest ultim aspect s-ar putea sa te intereseze in mod special daca esti posesorul unui Nokia E72. Succesorul unuia dintre pionierii in materie de telefoane business ale companiei finlandeze, acest model a aparut ca o evolutie fireasca a lui E71. Nici el nu mai poate fi insa considerat un model de actualitate astazi.

Cele mai multe magazine specializate in accesorii gsm nu au, de regula, pe stoc, o astfel de folie protectie Momax Nokia E72. Apeland insa la CellGSM, poti obtine produsul dorit in cel mai scurt timp, pentru ca noi vom face comanda pentru tine, direct de la producator.

Pe langa folia de protectie marca Momax, ce se pliaza perfect conturului ecranului, vei primi si un servetel din microfibra. Curata cu atentie ecranul de orice fel de impuritati si abia apoi monteaza cu delicatete, fara sa te grabesti, folia. Doar asa vei beneficia de protectie eficienta si de durata impotriva zgarieturilor!

Folie protectie Momax Nokia E72