Husa piele portofel Samsung Galaxy S2
august 11, 2011
Husa rosie Samsung Galaxy S2
august 11, 2011

Galaxy S2 a fost lansat pe piata in luna Aprilie a anului 2011. Dotat cu un display Super AMOLED plus capcitiv, cu touchscreen, 16M culori, 217 PPI, o rezolutie de 480 x 800 pixeli si o diagonala de 4.3 inch, modelul a facut senzatie la vremea lui. Protectia suplimentara a display-ului, cu Corning Gorilla Glass a fost si ea apreciata, dar se pare ca nu suficienta.

Orice posesor de astfel de smartphone stie deja cat de important este sa utilizezi o folie protectie Samsung Galaxy S2. Praful, amprentele, zgarieturile mai mici sau mai mari, toate pot deveni un pericol mult mai mic cu folia de protectie potrivita.

CellGSM iti recomanda o astfel de folie marca Momax, din seria professional grade. Aceasta folie de tip Crystal Clear asigura o protectie indelungata si a fost special tratata pentru a aduce un plus de claritate imaginilor. Se pliaza perfect pe display, urmarind conturul acestuia, si beneficiind de decupaje exacte pentru fiecare soclu. Acest produs este compatibil si cu Samsung Galaxy S2 Plus!

Folie protectie Samsung Galaxy S2