Folie protectie ecran Momax Nokia E61
martie 3, 2011
Folie protectie ecran Momax Nokia E71
martie 3, 2011

Dupa cum sugereaza si numele, aceasta folie protectie Samsung I9000 Galaxy S este un accesoriu compatibil Samsung, destinat protectiei de ecran / display / LCD pentru terminalele Samsung Galaxy S I9000. Cu toate acestea, modelul este compatibil si cu Samsung Galaxy S Plus I9001.

Alege folia de protectie pentru a scapa de depunerile de praf sau urmele de grasime ale pielii dar, mai ales, pentru a-ti proteja display-ul de zgarieturi sau de socuri mecanice. Produsul se aplica extrem de usor, prezinta compatibilitate 100%, in sensul ca touchscreen-ul display-ului va functiona impecabil dupa aplicarea foliei, iar in cazul in care, din diferite motive, vei dori sa inlaturi folia, o vei putea face fara nici o problema.

Pachetul consta intr-o folie de protectie si un servetel pentru curatarea display-ului. Se recomanda cu insistenta utilizarea acestui servetel pentru curatarea temeinica a sticlei ecranului, inainte de aplicare. Poti folosi chiar si alcool tehnic, pentru degresare, si ai mare grija sa nu atingi cu degetele suprafata adeziva! Aplicarea trebuie inceputa din partea inferioara si continuata gradual, urmarind evitarea formarii bulelor.

Folie protectie Samsung I9000 Galaxy S