Cele mai bune aplicatii iPad pentru copii
mai 5, 2014
Probleme incarcare iPhone 5C. Cum le rezolvam
mai 10, 2014

Compania coreeana Samsung a anuntat recent lansarea noilor terminale Galaxy S4 si Galaxy S4 mini Black Edition.  Asa cum probabil stii deja, debutul Black Edition s-a inregistrat pe piata din Rusia, la inceputul anului, fara nici un alt detaliu legat de o posibila lansare oficiala la nivel mondial. Decizia de a face disponibile aceste terminale si pe piata din alte tari nu poate decat sa confirme o idee deja intuita de multi…  Samsung si-a anuntat de mult intentia de a se dedica inovatiei in design, un prim pas pe care l-a facut fiind acest Black Edition cu carcasa spate acoperita cu imitatie de piele. Deocamdata precauti, isi fac intrarea pe diferite piete intr-un ritm mai lent.
Galaxy S4 si S4 mini Black Edition
In principiu, smartphone-urile din aceasta editie au cam aceeasi configuratie hardware si software ca si variantele initiale, cu diferenta ca sunt acoperite, pe spate, cu un material negru ce imita pielea. Cat despre fata terminalelor, si aceasta este tot neagra, lucioasa.

Putem spune ca schimbarea este binevenita, tinand cont ca asigura un plus de protectie impotriva zgarieturilor si a urmelor care se imprimau de fiecare data cand atingeam carcasa cu degetele, urme complet inestetice. Un plus de noutate este dat si de introducerea catorva tonuri de apel in exclusivitate, dar si de un set de opt wallpaper-uri care sa mai schimbe peisajul si sa-ti mai insenineze ziua.

In rest, pentr S4 Black Edition avem acelasi display cu touchscreen, HD la 1080 pixeli, acelasi cip quad-core Qualcomm Snapdragon la 1.9 GHz si sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. Interfata Touchwiz, conexiunea 4G LTE si cele doua camere foto de 2 respectiv 13 MP se pastreaza si ele la Samsung Galaxy S4.

Cat despre S4 mini Black Edition, din nou, avem un display AMOLED de 4.3 inchi cu rezolutie 540 x 960, procesor dual core Qualcomm la 1.7 GHz, interfata Touchwizz si sistemul de operare Android 4.2.2 Jelly Bean. Camerele foto sunt tot de 1.9 si 8 MP, capacitatea de stocare fizica de 8 GB cu extensie de pana la 64 GB prin microSD si acumulatorul de 1.900 mAh.