Galaxy S5: Rezolvare probleme incarcare
noiembrie 6, 2014
Probleme audio la Samsung Galaxy S5
noiembrie 11, 2014

samsung-galaxy-s5-settings-1500x1000

Problema: Bluetooth nu se conecteaza

Foarte multe persoane au intampinat probleme atunci cand au incercat sa conecteze dispozitivul Galaxy S5 la masini sau la alte device-uri prin intermediul Bluetooth-ului. Solutia funtioneaza sau nu poate functiona la diferite dispozitive, insa, exista cateva sfaturi pe care merita sa le luati in considerare atunci cand incercati sa rezolvati o problema asemanatoare.

Solutii potentiale:

  • Incercati sa resetati sistemul Bluetooth la masina sau la dispozitivele pe care le doriti a conecta. Faceti acest lucru si la telefonul Galaxy S5 intrand la Setari > Bluetooth. Pentru a afla cum sa faceti acest lucru la celelalte dispozitive incercati sa cautati instructiuni online, in functie de acesta sau de versiune.
  • Daca aveti probleme doar cu anumite functii, verificati profilul pentru dispozitivul dvs. in Setari > Bluetooth si asigurati-va ca aveti bifat Call Audio si Media Audio.

In cazul in care niciun dintre aceste sfaturi nu va ajuta, cel mai recomandat este sa luati legatura cu magazinul de unde ati achizitionat dispozitivul pentru a fi trimis in garantie sau puteti apela la un specialist.