Galaxy S5: Rezolvare probleme Bluetooth

samsung-galaxy-s5-settings-1500x1000

Problema: Bluetooth nu se conecteaza

Foarte multe persoane au intampinat probleme atunci cand au incercat sa conecteze dispozitivul Galaxy S5 la masini sau la alte device-uri prin intermediul Bluetooth-ului. Solutia funtioneaza sau nu poate functiona la diferite dispozitive, insa, exista cateva sfaturi pe care merita sa le luati in considerare atunci cand incercati sa rezolvati o problema asemanatoare.

Solutii potentiale:

  • Incercati sa resetati sistemul Bluetooth la masina sau la dispozitivele pe care le doriti a conecta. Faceti acest lucru si la telefonul Galaxy S5 intrand la Setari > Bluetooth. Pentru a afla cum sa faceti acest lucru la celelalte dispozitive incercati sa cautati instructiuni online, in functie de acesta sau de versiune.
  • Daca aveti probleme doar cu anumite functii, verificati profilul pentru dispozitivul dvs. in Setari > Bluetooth si asigurati-va ca aveti bifat Call Audio¬†si Media Audio.

In cazul in care niciun dintre aceste sfaturi nu va ajuta, cel mai recomandat este sa luati legatura cu magazinul de unde ati achizitionat dispozitivul pentru a fi trimis in garantie sau puteti apela la un specialist.