iCloud: Inlaturati dispozitivul de la Find My iPhone
noiembrie 1, 2014
Galaxy S5: Rezolvare probleme Bluetooth
noiembrie 10, 2014

s5-usb

Problema: Nu se incarca ori se incarca foarte incet

Exista un numar mare de utilizatori care au raportat probleme la incarcarea dispozitivului Galaxy S5. Se intampla ca telefonul sa nu se incarce deloc ori, pur si simplu, sa se incarce foarte greu.

Potentiale solutii:

  • Primul lucru care trebuie facut este sa va asigurati ca folositi un incarcator original, pe care il primiti o data cu dispozitivul. Alte incarcatoare pot avea configuratii diferite care nu intotdeauna merg cu noul dispozitiv, Samsung Galaxy S5. Lasati telefonul cel putin 30 de minute la incarcat inainte de a il deschide.
  • Incercati sa testati priza in care doriti sa incarcati telefonul pentru a fi siguri ca nu aceasta este problema.
  • Conectati dispozitivul la un calculator sau un laptop cu ajutorul cablului USB pe care il primiti. Trebuie sa fiti constienti ca se incarca mult mai incet de la un alt dispozitiv decat de la priza.
  • Aruncati o privire la slotul incarcatorului.
  • Daca niciuna din variantele de mai sus nu merg, exista posibilitatea ca problema sa fie la portul telefonului. Cel mai bun sfat in privinta aceasta este sa il trimiteti in garantie pentru a ii lasa pe specialisti sa arunci o privire asupra problemei deoarece ei stiu cel mai bine de unde a pornit problema.